Bugün yapılan CHP 17. Olağan Adana il kongresinde tek aday Mehmet Çelebi yeniden seçildi. Çelebi ve yönetimi delegelerin kullandığı 489 oyu aldı ve yeniden Adana il başkanı oldu.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Korona virüsünün ticarete etkisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında konuştu.
Yeni bir darbe söylentileri yayanların 15 Temmuz'u düşünmelerini isteyen AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "Çılgınlığın mevzuatı yok. Darbeyi aklından geçirenler 15 Temmuz gecesini düşünsün ve ayağını denk alsın" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı çıkışında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularına yanıt verdi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın düzenlediği, “Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı”, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Sultanbeyli'deki tapu sorununa ilişkin Meclis Genel Kurulu'nda söz aldı.
Eski başbakan yardımcısı Ali Babacan’ın partisinin kuruluş tarihi belli oldu. Babacan partisinin tabelasını 9 ya da 10 Mart’ta asmayı planlıyor. Ali Babacan’ın partisi TBMM’ye 11’inci parti olarak girecek.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Sözleşmesi’nin yeniden gözden geçirilmesi için çalışma yapılacağına ilişkin açıklaması, AKP içinde bu konuda erkek ve kadın vekiller arasında yaşanan derin görüş ayrılığını ortaya çıkardı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Dış Politika Danışma Kurulu Şubat ayı toplantısına başkanlık etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Suriye'nin İdlip şehrinde yaşanan hava saldırısnda şehit olan ve yaralanan askerlerimiz için başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı yayımladı.
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın açıklamaları ve uygulamalarıyla hukuk devletini ve yargı sistemini çökerttiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Millet Kütüphanesi açılış töreninde konuştu.
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, katıldığı Gezi Davası sonrası İş insanı Osman Kavala’nın beraat ettiği gezi davası sonrası 15 Temmuz Darbesi şüphelisi iddiası ile tekrar tutuklanması üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya ile İdlib görüşmelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu "Rus heyet ile yapılan görüşmelerde henüz daha istediğimiz noktada değiliz, belki liderler görüşebilir" dedi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın patisinin grup toplantısındaki açıklamalarına yanıt vererek, "Darbe gerçekleşseydi kimlerin hangi göreve atanacağının belgeleri Erdoğan'da." dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sayın Erdoğan grup toplantısını bizlerle aynı gün yapmıyor, bugüne getirmiş. Demiş ki, 'İYİ Parti 2023'e kalmaz.' Valla rahmetli anacığım derdi ki, 'Kul kurar, kader gülermiş'" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İran'ın Ankara Büyükelçisi Mohammad Farazmand ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.
AKP grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın "Erdoğan ile İdlib konusunda birlikte çalışıyoruz" açıklamasıyla ilgili, "Her an her türlü dayanışmamız olabilir" dedi.
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın bugün AKP grup toplantısında FETÖ ile ilgili açıklamalarına bir basın toplantısıyla yanıt verdi.