CHP Manisa İl Başkanlığı, 37. Olağan Kurultay takvimi çerçevesinde kongresini gerçekleştirdi.
CHP Kırklareli İl Başkanlığı 37. Olağan İl Kongresi'nde yeni yönetimini belirliyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İran'da meydana gelen ve Van'da 8 kişinin yaşamını yitirmesine 21 kişinin yaralanmasına neden olan depremle ilgili paylaşımda bulundu.
HDP bugün 4. Büyük Olağan Kongresini gerçekleştiriyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bir manevrayla beraat ettirmeye kalktılar” diye değerlendirdiği Osman Kavala’nın yeniden tutuklanmasını AKP içinde doğru bulmayan hukukçu milletvekilleri var.
CHP Tokat İl Başkanlığı görevine Çağdaş Kurtgöz seçildi.
CHP Kırklareli 37. Olağan İl Kongresinde yeni yönetim seçildi. 281 oy alan Alaadddin Güncer yeni il başkanı oldu.
Bugün yapılan CHP 17. Olağan Adana il kongresinde tek aday Mehmet Çelebi yeniden seçildi. Çelebi ve yönetimi delegelerin kullandığı 489 oyu aldı ve yeniden Adana il başkanı oldu.
Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "S-400 aldıktan sonra Patriotlara başvurmak çelişkilerin en büyüğüdür" diyerek hükümetin ABD'ye yaptığı Patriot talebine tepki gösterdi.
Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu’nın Türk mevkidaşı Hulusi Akar ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Menemen - Aliağa - Çandarlı Otoyolu'nun açılışında konuştu.
CHP Adana İl Başkanlığı yeni yönetimini belirlemek seçime gidiyor.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Korona virüsünün ticarete etkisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında konuştu.
Yeni bir darbe söylentileri yayanların 15 Temmuz'u düşünmelerini isteyen AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "Çılgınlığın mevzuatı yok. Darbeyi aklından geçirenler 15 Temmuz gecesini düşünsün ve ayağını denk alsın" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı çıkışında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularına yanıt verdi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın düzenlediği, “Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı”, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Sultanbeyli'deki tapu sorununa ilişkin Meclis Genel Kurulu'nda söz aldı.
Eski başbakan yardımcısı Ali Babacan’ın partisinin kuruluş tarihi belli oldu. Babacan partisinin tabelasını 9 ya da 10 Mart’ta asmayı planlıyor. Ali Babacan’ın partisi TBMM’ye 11’inci parti olarak girecek.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Sözleşmesi’nin yeniden gözden geçirilmesi için çalışma yapılacağına ilişkin açıklaması, AKP içinde bu konuda erkek ve kadın vekiller arasında yaşanan derin görüş ayrılığını ortaya çıkardı.