AKP, bazı baroların adli yıl açılış töreninin Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yapılmasını protesto etmesi üzerine baro seçimlerinin yeniden düzenlenmesini gündemine aldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'ın Kuşadası Belediyesi önünde yurttaşlara hitap ettiği esnada yumurtalı saldırıya uğradı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, beş yıl önce attığı tweet'lerden dolayı yargılanarak beş ayrı suçtan 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na destek açıklamasında bulundu.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Diyarbakır annelerinin oturma eylemine ilişkin, "Bir anne olmanın yanında, Türkiye Cumhuriyetinde İçişleri Bakanlığı yapmış bir siyasetçi olarak uyarıyorum, o annelerin feryadının çözüm adresi bir partinin kapısı değil, devletin kapısıdır" değerlendirmesinde bulundu.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Odunpazarı Modern Müzesi'nin açılış töreninde konuştu.
CHP Genel Başkanı Kmeal Kılıçdaroğlu Aydın Efeler Belediyesi'ni ziyaret etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla düzenlenen törende konuştu.
30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkan Saylan, Nazım Hikmet ve Uğur Mumcu hakkında skandal ifadeler kullanan ve kamuoyunun tepkisini çeken AKP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın FETÖ’cülerle fotoğrafı ortaya çıktı...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün Aydın'ın Kurtuluş Günü programına katılacak.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın başta Ahmet Davutoğlu ve ekibi olmak üzere partiden ayrılanlara ve yeni oluşum hareketlerine katılanlara ilişkin değerlendirmeleri, parti toplantılarında da sürdü. Parti, ihraç süreci başlatmanın kriterlerini belirledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezası ile ilgili, "Hakim vicdanı yerine saraya bakıyor" dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Ahmet Davutoğlu'nun 'duruş' açıklamalarına tepki gösterirken, 'Şimdi siz bekleyeceksiniz, duracaksınız, sonra beklentileriniz gerçekleşmediğinde başka bir pozisyona geçeceksiniz, bunun adına da duruş diyeceksiniz. Öyle bir şey söz konusu değil' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın gezisi kapsamında Nazilli Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP'nin 96. kuruluş yıl dönümüne ilişkin, "Türkiye’nin kurucu partisinin, Atatürk’ün partisinin kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Tek amacımız var, bu da, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ülkemizi daha demokratik bir ortama kavuşturmaktır” dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) kayyum atanıp atanmayacağına ilişkin olarak pazar günü açıklama yapacağını bildirdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'da ilçe belediyelerine ziyarette bulunuyor. Kılıçdaroğlu ilk olarak Çine Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ederek belediye önünde bekleyen halka hitap etti.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, seçim bölgesi olan Niğde’de farklı kesimlerle buluşarak vatandaşların sorunlarını dinledi. İşsizliğin en büyük sorun olduğunu kaydeden Gürer, “Çalışan kesimin enflasyon karşısında eriyen geliri, esnafın daralan alım gücünden doğrudan etkilenmesine neden oldu" dedi.
AKP, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) kararı ile kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk ettiği eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski milletvekilleri Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ile Abdullah Başçı’nın sözlü ve yazılı savunmalarını almak üzere tebligatlarını gönderdi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim öncesindeki vaatlerinden biri olan İBB’nin gereksiz yere kiraladığı araçlara dair sergi Yenikapı’da başladı. ‘İsraf sergisi’ne AKP’nin ilk tepkisi ise partinin İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’dan geldi.
"Teröre yardım ve yataklık yapan her kurum ve şahsın gereği yapılmalıdır" diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara gibi iki büyükşehre kayyum atamak gibi bir çılgınlığa kapılmayacağını düşündüğünü söyledi.