Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanış oturumunda konuştu.
Pendik’in AKP’li Belediye Başkanı Ahmet Cin, kendileri için kazananın AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım olduğunu söyleyerek “Biz belediye başkan adayımızı belediye başkanı olarak görüyoruz. İnşallah bunu resmileştireceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı ve AKP'nin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin Kızılcahamam kampının açılışında konuştu.
AKP, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Kızılcahamam'da kampa giriyor. Kamp 28 Nisan'da sona erecek.
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Umarım 31 Mart seçimlerde laik, demokratik bir cumhuriyet yolunda tavır koyarak dik duranlar, siyasi hırs ve ikbal uğruna ülke menfaatlerine ters düşecek bir kararla yeni bir hayal kırıklığı yaşamazlar" dedi.
Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, 31 Mart yerel seçim sonrası Cumhur İttifakı'nın izleyeceği politikaya ilişkin değerlendirmede bulundu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak CHP Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırının ardından AKP Milletvekili Metin Yavuz’un CHP Milletvekili Süleyman Bülbül ile ilgili yaptığı açıklamaya Bülbül’den yanıt geldi.
CHP Parti Meclisi (PM), 28 Nisan Pazar günü saat 14.00'da toplanacak.
AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Çubuk'taki şehit cenazesinde saldırıya uğrayan TBMM Başkanvekili Levent Gök'ü ziyaret etti.
Devletin zirvesi AYM'nin kuruluş yıl dönümü töreninde buluştu. Törene Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu da katıldı. Erdoğan ile Kılıçdaroğlu tören öncesi tokalaştı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'nı 25 yıl sonra partisine kazandıran Ekrem İmamoğlu için "İki yıldır radarımdaydı" dedi.
HDP, 1915 olaylarına ilişkin olarak, yayınladığı açıklamada, "24 Nisan 1915'de başlayan, planlı bir etnik kimlik ve inanç soykırımı olan Büyük Felaketin (Metz Yeğern) üzerinden 104 yıl geçti" denildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.
İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı Başkanlık Divanı sonrası, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehit cenazesinde saldırıya uğramasına ilişkin basın açıklamasında bulundu.
Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, "Amacımız komünizmi inşa etmek değil. Biz kapitalizmin kirlettiği sosyalizm yolunu temizlemek istiyoruz" dedi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kendisine yumruk atan Osman Sarıgün'ün serbest bırakılmasıyla ilgili olarak, "Siyasal baskı olmasa böyle bir tablo ortaya çıkmaz" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Arşivlerimizin Gelişimi, Vizyonu ve Tarih Araştırmalarına Katkısı Sempozyumu’nda konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilenlerle ilgili aldığı kararın doğru olduğunu söyledi.
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM açılışının 99. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla resepsiyon verdi.
Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, YSK’nın KHK’lıların oy kullanımıyla ilgili kararına ilişkin yazılı açıklamada bulunarak "YSK’nın bugün KHK’lıların oy kullanımıyla ilgili vermiş olduğu red kararı sizi sakın rehavete sokmasın" dedi.