CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP'ye seslenerek “Ne andımızda bir değişiklik var ne afta bir değişiklik var ama nereden geldiyse geldi siyasi bir vahiy geldi tekrar ittifak noktasına geldiniz. İttifaktan çekildiniz ayakta alkışladınız, ittifaka döndünüz ayakta alkışladınız" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen Mansur Yavaş ile bir araya geldi. Yavaş'ın İYİ Parti'den aday olma önerisini 'ortak aday' olmak istediği için reddettiği belirtildi.
CHP’den Kadıköy Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Demircan, "Mahalle Tasarım ve Gelişim Rehberi" projesini açıkladı.
CHP MYK, bugün saat 11.00'da CHP Genel Merkezi'nde toplanacak.
TBMM'deki bütçe görüşmelerinde konuşan AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, '16 yıldan bu yana bu ülkede seçimler yapılıyor. Halkımız kendisine zulmedenlere karşı herhâlde mazoşist değil' dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir’in her yerinde içme suyunun ucuz ve temiz bir şekilde vatandaşlara ulaştırılacağını söyledi.
MHP, 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi 12'si il olmak üzere 152 belediye başkan adayını daha açıkladı...
CHP MYK’da belirlenen 2 yerde 9 Aralık 2018 Pazar (bugün) eğilim yoklaması yapıldı...
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Asgari ücretin kademeli olarak yoksulluk sınırına çıkarılması gerekiyor.
CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Ethem İnal, Bornova DİSK Emekli-Sen’i ziyaret etti. Şube başkanı ve yöneticilerle buluştu.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, partisinin Sancaktepe İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, merkezi bir kampanyayla değil, her adaya her seçim bölgesine özgü çalışma içerisinde olmaları gerektiğini belirterek "Bütün kılcal damarlara girmemiz lazım" dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada, "MHP, Büyükşehirler dışındaki 51 il ilçe ve belde belediye başkan adaylarını büyük oranda belirlemiş ve kamuoyuyla paylaşmaktadır" dedi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Seymen, Kılıçdaroğlu ile Akşener'in görüşeceğine dair çıkan haberlere, ''Bu hafta sonu Kılıçdaroğlu ile Genel Başkanımız Meral Akşener'in planlanmış bir görüşmeleri yok. Önümüzdeki hafta içerisinde böyle bir görüşmenin yapılacağını tahmin ediyorum'' dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ile Tüm Emekliler Sendikası (Emekli-Sen) Genel Başkanı Selman Hürkardeş Meclis'te bir araya geldi.
HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Meclis'te OHAL Komisyonu tarafından yaşanan hak ihlalleri üzerine konuştu ve "OHAL Komisyonu lağvedilmelidir" dedi.
CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Ethem İnal CHP Bornova ilçe örgütüyle bir araya gelerek, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin çalışmalar ve hazırlıklar hakkında fikir alış verişinde bulundu.
Yerel seçim için MHP Denizli ve Erzurum’da adaylarını geri çekti, Erdoğan dün Aydın ve Muğla belediyelerini açıklamadı.
''Cumhur İttifakı''nın yerel seçimde, en az yüzde 52 ve üstü oy alacağını söyleyen MHP lideri Bahçeli, "Zillet ittifakının oyununu bozacağız. X+Y=Z formülü ile zillet ittifakını alt edeceğiz" dedi.
CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, yurttaşların vergisiz ve ucuz elektrik tüketmesi için fiyatların düşürülüp zamların geri alınmasını, faturalardaki pay ve kesintilerin de iptal edilmesini talep etti
CHP'nin Uzunköprü eski İlçe Başkanı Özlem Becan, partisinin Uzunköprü Belediye Başkan adayı oldu.