TBMM'de AKP grubu, Mustafa Şentop'tan boşalan Meclis Başkan Vekili görevine AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'i getirdi.
RTÜK’ün, Halk TV’de yayımlanan Uğur Dündar’la Halk Arenası programına verilen beş programlık yayın durdurma cezasına RTÜK üyesi İlhan Taşcı karşı çıktı...
31 Mart yerel seçimlerine giden süreçte, AKP’nin 17 yıllık iktidarında büyük kentler ve kıyılardaki hızla artan betonlaşma, çevre talanı, doğa katliamı nedeniyle ortaya çıkan tepkileri gidermek için “yatay mimari ve yeşil alan” vaatleri lafta kaldı.
CHP'nin İBB başkan adayı İmamoğlu, İstanbul'da AK Parti'nin kalesi sayılan 2-3 ilçedeki anketlerden gelen sonuçların kendisini şaşırttığını ve sonuçları sadece Kılıçdaroğlu'na gönderdiğini söyledi.
Adnan Oktar Örgütü içinde uzun yıllar kalan Altuğ Eti itirafçı oldu. Adnan Oktar’ın FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkındaki düşüncelerini ve FETÖ bağlantısını anlatan Eti, “Operasyonlar sayesinde bu örgütün iç yüzünü gördüm” dedi.
Ankara'da CHP ve İyi Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı'nın adayı Mansur Yavaş'ın MHP seçmeninin yüzde 70'inden oy alabileceği belirtildi.
CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, şehir, kamu ve özel hastanelerin acil servis ile yoğun bakım ünitelerinde karşılaşılan sorunları Meclis gündemine taşıyarak çözüm bulunması için bakanlığı göreve çağırdı
Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Selman Öğüt, hırsızların elinin kesilmesi çağrısında bulundu.
AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, "Vatandaşın baktığı yerden bir beka sorunu yok, bu bir yerel seçimdir" dedi.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, önümüzdeki 20 yıl içerisinde Türkiye´nin yüzde 50 daha fazla gıda ihtiyacı olacağını belirterek, "Teknolojiniz olabilir, savunma sanayiniz, füzeleriniz, uçaklarınız, roketleriniz olabilir ama savunma sanayi kadar önemli bir sektör daha vardır, o da tarımdır" dedi.
Sultangazi'de Suriyeli ailenin kaldığı eve yüzleri maskeli 4 kişi tarafından silahlı baskın düzenlendi. 7 kişinin yaşadığı öğrenilen evde 1 kişi başından silahla vurularak, ağır yaralandı.
Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle iptal edildi.
24 Haziran seçimlerinde oy kullanılan toplam 180 bin sandıktan 2 binini inceleyen Bilgisayar Mühendisleri Odası üyeleri “Biz görüyoruz ki sandıkta tecelli eden oy, YSK sonuçlarına tecelli etmemiş” ifadelerini kullandı.
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek için bir rap şarkısı hazırlandı.
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul’u ne yazık ki üzülerek söylüyorum hasta ettiler. İstanbul hasta. Biz güler yüzümüzle, inancımızla, projeci tarafımızla, insanlarla olacak olan güzel temasımızla hem İstanbul’u hem de İstanbulluları iyi etmeye geldik" dedi.
Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, AİHM’in 20 Kasım 2018 tarihinde kendisi hakkında verdiği ve serbest bırakılmasını da içeren kararının aleyhteki maddelerini AİHM Büyük Dairesi'ne taşıdı.
CHP'nin Ankara Büyükşehir adayı Mansur Yavaş, "Ankaralılar’ı hayvancılığa teşvik edip, sözleşmeli üreticilik yaptıracağız. Ankara'dan aldığımız parayı yine Ankaralı’ya kazandıracağız. Büyük istihdam sağlayacağız. Artık ithal hayvanlara da son vereceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta düzenlenen mitingde konuştu.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yargıda nicelik kadar niteliğin de artırılması hedefi doğrultusunda 2019'u 'Eğitim Yılı' ilan etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek'in proje tanıtım toplantısında konuştu.
Açlık grevindeki avukatlarla dayanışma için dilek feneri uçurmak isteyen 7 avukat gözaltına alındı.