İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Mehmet Soylu’nun yakın zamana kadar ortağı olduğu firmayla ilgili 1 milyar TL’lik yolsuzluk soruşturması yürüten Sosyal Güvenlik Kurumu’nda (SGK) Teftiş Başkanı Mustafa Apaydın görevden alındı. Apaydın’ın yerine AKP’li Oğuzhan Tekin getirildi.
Eski Adalet Bakanı olan, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, AKP’den ayrılanları tek tek arayıp "Senin için hayırlı olmayabilir", "Tekrar gel" diyen kişilerin bulunduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak.
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın düzenlediği organizasyon ihalesini önce 3.2 milyon TL teklif veren bir şirket aldı. Ancak daha sonra Bakanlık bu ihaleyi iptal etti ve pazarlık usulüyle bir ihale daha düzenledi. Düzenlenen ikinci ihale de AKP Milletvekili Arslan ile bağlantılı olduğu iddia edilen yandaş şirkete 5.4 milyon TL’ye verildi.
Dünya genelinde koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4 milyon 965 bin 586'ya yükseldi. Vaka sayısı ise 244 milyon 506 bin 698 oldu.
Cem Garipoğlu tarafından öldürülen Münevver Karabulut'un ailesinin avukatlığını yapan Rezan Epözdemir, “Karabulut ailesi Cem Garipoğlu'nun mezarını açtırmak istedi” dedi.
Bosna Sancak TV'nin Youtube'da yayın hayatına başlayacağı duyuruldu.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın katıldığı toplantıda TÜGVA'lı bir grup "Komando Andı"nın sözlerini değiştirerek okudu.
AKP döneminde İBB kasasından İskenderpaşa Cemaati’ne ait Afiyet Hastanesi ile Menzil Cemaati’nin Emsey Hastanesi’ne yaklaşık 3 milyon TL ödendiği ortaya çıktı. İBB, Cübbeli’nin damadına da 14 milyon ödemişti.
Türkiye'de vatandaşlık verilen Suriyeli sayısıyla ilgili açıklama son olarak Aralık 2019’da yapılmıştı. 22 ay önce Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanı tarafından yapılan açıklamalarda 110 bin Suriyeliye Türk vatandaşlığı verildiği açıklanmıştı.
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, Akşehir’de trafik kazası geçirdi. Akbuğa kazada yaralandı. Araçta bulunan Abdullah Azmi Uyar kazada hayatını kaybetti.
CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Kütahya’nın Aslanapa İlçesi Haydarlar köyünde açılmak istenen mermer ocağına karşı bölge sakinleri ile bir araya geldi.
Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiren karara imza atan Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, vasıflı bir işçinin büyükşehirlerde asgari ücretle yaşamasının hayatın olağan akışına ters olduğuna hükmetti.
Borçlu vatandaşların gözünün yaşına bakmayan enerji şirketlerinin milyonlarca liralık vergi borçlarını ödemedikleri ortaya çıktı.
Menzil tarikatının Jandarma Genel Komutanlığı’nda örgütlendiği iddialarını köşesine taşıyan Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan hakkında soruşturma başlatıldı.
Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti'nin 4. kuruluş yıl dönümü 24 Ekim Pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde kutluyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Osman Kavala ile ilgili ortak açıklama yapan 10 ülkenin büyükelçisinin 'istenmeyen kişi' ilan edilmesi için Dışişleri Bakanı'na talimat verdiğini söyledi. Latince “persona non grata” olarak bilinen bu diplomatik uygulamayla ilgili tartışmaları tekrar alevlendirdi.
Milli Savunma Bakanı Akar, bedelli askerlik hizmetinden yararlanmak üzere son üç yıl içinde 156 bin 926 kişinin başvurduğunu açıkladı.
Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın yapılacak. Toplantıda iç ve dış gündeme ilişkin başlıklar ele alınacak. Koronavirüs ve terörle mücadeledeki son durum ile bölgesel gelişmeler de değerlendirilecek.
Vergi affı ve garanti ödemeleriyle anılan, kamuoyunda ise “Beşli çete” olarak nitelendirilen müteahhitlik şirketlerinin 2011-2021 döneminde üstlendiği 167 kamu ihalesinin sözleşme bedeli 100 milyar TL’ye dayandı.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir'de katıldığı açılış töreni sırasında bir yurttaş evinin yandığını ve kimsesinin olmadığını belirterek isyan etti. Erdoğan ise yurttaşın isyanını duymazdan geldi.