Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ayhan Barut, tarımda can alıcı sorunları çözmek yerine hayali senaryolarla pembe tablolar çizen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye sert tepki gösterdi
Davutoğlu, Mehmet Dişli'nin emekliliğinin 'son gece alınan karar'la değiştiğini öne sürerken, "Bu devlet şeyi ile…" ile diyerek daha fazla detay vermeyeceğini söyledi.
Cumhuriyet gazetesine, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’ta vakıflardan kiraladığı araziye yaptırdığı şömine ve çardağın İBB ekiplerince yıkılmasına ilişkin, habere ceza kesilmesine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti lideri Meral Akşener'den tepki geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin açılış törenine katıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çerkes Soykırımı ve Sürgünü’nün 156. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.
CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç, İzmir'in çeşitli bölgelerindeki bazı camilerin hoparlörlerinden ‘Çav Bella’ şarkısının çalınmasıyla ilgili olarak 'Sorumlular mutlaka ortaya çıkartılmalı' dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Covid-19 salgın hastalığı döneminde de çalışmaya devam eden apartman görevlileri ile video konferans toplantısında bir araya geldi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Ben diyorum ki, seçimlere müdahale edecekler nasıl anlarsanız anlayın" dedi.
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yeni partilerle ilgili 'FETÖ organizasyonu' suçlamasına yanıt verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tele1 TV’de "18 Dakika Özel" programının canlı yayın konuğu oldu ve Gazeteciler Merdan Yanardağ,Emre Kongar'ın gündeme dair sorularını yanıtladı.
CHP' Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu AKP'li Serik Belediyesi'nde ortaya çıkan 500 bin TL'lik rüşvet iddiasını tekrar gündeme getirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "500 bin liralık rüşveti kim aldı?" diye sordu.
Cumhurbaşaknı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, hâkim ve savcı adayları kura törenine katıldı.
CHP PM üyesi ve İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, koronavirüs salgınına karşı ekonomik önlem kapsamında belediyelerin vergi ve sigorta prim 3 aylık sürenin 31/01/2021 tarihine kadar uzatılmasına borçlarının ertelenmesi için kanun teklifi verdi.
Libya'da şehit olan MİT mensubu haberi gerekçesiyle tutuklanan Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan'ın Silivri Cezaevi'nde darp edilmesine ilişkin açıklamada bulundu.
Eski Başbakanlardan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 2012 yılında Beşar Esad ile yaptığı görüşmenin detaylarını Cüneyt Özdemir'e anlattı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Anıtkabir’i ziyaret etti, Atatürk’ün mozolesine karanfil bıraktı.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ilısu Barajı'nın ilk türbin açılışında konuştu.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs nedeniyle gençlere hitap etti.
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül,Aydın’da Söke, Koçarlı ve Çine’den geçen turizm yolunun ekilen tarım arazilerinden geçmesini Meclis’e taşıdı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda, 82 genç ile video konferans toplantısında bir araya geldi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemi ve Cumhur İttifakı’na ilişkin Star TV’den Nazlı Çelik’e açıklamalarda bulundu.