CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genç İmam Hatipliler Derneği üyeleri ile video konferans toplantısı gerçekleştirdi.
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye Cumhuriyeti rejiminin sahibi millettir. Bu ülkede kimin iktidar olacağına milli irade karar veriyor" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Tunceli’de şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş için, Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde düzenlenecek cenaze törenine katılacak.
CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü'nünü kutlayan bir mesaj paylaştı.
MHP, 'İnternet ortamında yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi' hakkında hazırladığı kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu.
CHP Balıkesir Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Ensar Aytekin yazıl bir açıklama yaparak 1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı’nı kutladı.
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yazılı açıklama yaptı.
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, kiraz sektörünün ve üreticilerinin yaşadığı sıkıntıları Meclis gündemine taşıdı.
Cumhurbaşkanlığına bağlı kurumlar ve 16 bakanlık tarafından hazırlanan ve koronavirüs salgınından sonra alınacak önlemleri konu edinen 'Salgından sonra Türkiye' konulu rapor, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, ABD Uluslararası Dini Özgürlükler Komisyonu 2020 Yılı Raporu'nda Türkiye hakkındaki bölüme tepki gösterdi.
Ankara Barosu'nun Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın eşcinsellikle ilgili sözlerine yönelik açıklamasına sert tepki gösteren Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), baro seçim sistemini değiştirmeye yönelik yasa değişikliğine ilişkin daha önce yaptığı çalışmayı raftan indirmeye hazırlanıyor.
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Varlık Fonu'nun denetiminin göstermelik olarak yapıldığını kaydetti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak CHP Genel Merkezi'nde basın açıklaması yapacak.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'a Türkiye'nin ABD'ye tıbbi malzeme yardımıyla birlikte mektup gönderdi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Barosu'na tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle yapılan AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında konuştu.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu 28 Nisan’ın, “İş Cinayetlerinde Hayatını Kaybedenleri Anma ve Yas Günü” olarak kabul edilmesi için kanun teklifi verdi.
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, yaz aylarının gelmesiyle birlikte çiftçilerin üretimlerini sürdürmesi için sadece tohum hibesinin yeterli olmadığını dile getirerek “Çiftçilerimizin mahsullerini tarlalarından kaldırmaları için mazot, ilaç, gübre desteği de verilmelidir” dedi.