HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Van’da 8 Mart mitingine katıldı. Çok sayıda kadının katıldığı ve coşkulu geçen mitinginde konuştu.
HDP Eş Genel Başkanı Buldan, "AKP'den, kayyımlardan kurtulmak için herkes 31 Mart’'ı bekliyor. Bir iradenin hak ettiği, kazandığı belediyeleri gasp etmek, o belediyelere kayyım atamak, bir halkın iradesini yok saymak; tüm bunlar sandıklara giderken oylarımızla açığa çıkacaktır" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün (5 Mart Salı), 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Mersin'de bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.
CHP'nin Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin, “Vatandaş odaklı olacağız. Ulaşılabilir belediyenin ulaşılabilir Başkanı olacağım. İlk sözümüz, ‘nasıl yardımcı olabiliriz?’ son sözümüz ‘başka bir arzunuz var mı?’ olacak. Sizlerde Mahalle Meclisleri vasıtasıyla kararlara katılacaksınız" dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, partisinin Doğubeyazıt'ta düzenlediği halk buluşmasına katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkan sayısının fazla olduğu Muğla'da sürpriz bir gelişmeyle HDP'nin Büyükşehir adayı ile ilçe adaylarının tamamı seçimden çekildi. Böylece Büyükşehir adaylığı için 4 siyasi parti yarışacak.
CHP'nin Mersin Büyükşehir adayı Vahap Seçer, Türkiye’de siyasetin aritmetiğinin değiştiğini belirterek, “Ak Parti ve MHP seçimi tek başlarına alabilecek güçleri olsaydı ittifak yaparlar mıydı? Biz at pazarlığı yapmıyoruz. Biz gönüllerin ittifakını, aklın ittifakını sandıkta bütün Mersinlilerle yapacağız” dedi.
CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan adayı Alper Taş, "Göreve geldiğimizde mevcut belediyenin yaptığı sosyal yardımları tam 3 katına çıkaracağız. Zenginlerin cebine giden belediyenin bütçesini göreve gelir gelmez yoksullar, ezilenler ve emeğiyle geçinenler için kullanacağız” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İstanbul'da bir dizi programa katılacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Mamak'ta halka seslendi.
CHP Tunceli İl Başkanı Yılmaz Çelik, 'parti içinde bitmek tükenmek bilmeyen ben ne olacağım kavgaları sebebiyle' istifa ettiğini duyurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu
CHP'nin Avcılar Belediye Başkan adayı Turan Hançerli, "Eğitim ve sağlık haklarından yararlanamayan engelli arkadaşlarımızı bu hizmetlere ulaştıracağız. Bizim için hizmet "erişilebilir" olmalı. Avcılar her alanda örnek bir kent olacak" dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, seçim çalışmaları kapsamında Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde düzenlenen halk buluşmasına katıldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da konuşma yaptı. Bahçeli, "İş üretmek yerine laf üretenlerin bahaneleri çok değerleri yoktur. Başarı ancak inananlarındır. Çizgimiz bellidir, siyasi ahlak ve ilkelerimiz berraktır" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’da Elmadağ Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Biz bu seçimlerde inşallah bir patlama yapacağız. Halkımızın büyük bir kısmının teveccühü bizden yana olacak" dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, anket şirketlerinin açıkladığı verilerin kamuoyunu yanılttığını öne sürerek, "Yasal düzenlemenin yapılması lazım. Bu konu gündeme geldi, hepimizin de bu düzenlemenin yapılması için gayret göstermesi lazım. Aksi takdirde bizi kandırıyorlar" dedi.
Ayvalık/Cunda Mesleki Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda Cumhur İttifakı (MHP) Balıkesir Belediye Başkan Adayı Nazmi Başaran’ın aday tanıtımı yapıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan-Pakistan krizine ilişkin olarak " Önceki gün uçak krizi sonrasında Pakistan'ın cumhurbaşkanı ve başbakanı ile görüştüm. Biz de üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik" dedi.
CHP'nin Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, proje tanıtım toplantısı gerçekleştirecek.