Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın İstanbul Sözleşmesi’nin 10. yılı ile ilgili basın açıklamasında bulundu.
CHP PM Üyesi Gökhan Günaydın Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamada bulundu. Günaydın "Bu mesele yalnızca bir rant projesi olmaktan öte Montrö'nün delinme projesidir" dedi.
Rize'de aralarında meslek örgütlerinin de olduğu 11 kurum, İkizdere'deki taş ocağına direnen halkın aleyhinde bir açıklama yayımladı.
Dünya genelinde koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 3 milyon 318 bin 767'ye yükseldi. Vaka sayısı ise 159 milyon 631 bin 994 oldu.
İçişleri Bakanlığı, Ramazan Bayramı'nda da tedbir ve denetimlerin sürdürüleceğini açıkladı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet gazetesine hedef alan bir paylaşım yaptı.
'El bağlama' soruşturmasına ilişkin açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Geçenlerde çağrı yaptım soruşturmayı buna değil, madem bu kadar soruyorsunuz atlar meselesini açın anlarım'' ifadelerini kullandı
Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Mescid-i Aksa’ya yönelik devam eden saldırılarını kınayarak bir an önce sona erdirilmesini istedi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Bu saldırıların bir an önce sona erdirilmesini bekliyoruz." ifadesi kullanıldı.
Sedat Peker'in adli sicil kaydının "temiz" olduğu ortaya çıktı. Peker'in ortaya attığı iddialarla ilgili ise henüz bir soruşturma yok. Eski MİT Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş'e göre Susurluk'u aşan bir durum söz konusu.
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'un önerisiyle AK Parti, CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti'nin TBMM grupları, ortak bildiri yayımlayarak İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarını kınadı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1-7 Mayıs illere göre haftalık vaka sayısını paylaştı.
Avukat Turgut Kazan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum'un AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı adayı olabileceğine ilişkin sözlerine itiraz etti.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun doğa nöbeti tutan İkizderelileri ziyareti öncesi, Cengiz İnşaat kestiği ağaçları kamyonlarla bölgeden uzağa taşıdı.
İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında soruşturma izni vermedi.
İçişleri Bakanlığı’nın hazırladığı ve içkili yerlerin “sorun alanı” olarak tanımlandığı taslakta, belediyelerin yetkileri valiliklere devredilirken bu tür yerleri açabilmek için kolluk kuvvetlerinden izin alma şartı getiriliyor.
Taksim Dayanışması, 21 Mayıs’ta başlayacak Gezi davası sürecine ilişkin basın toplantısı düzenledi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün Suudi Arabistan'ı ziyaret edecek.
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, PTT'nin mülkiyetinde binalar olmasına rağmen Ankara'da bir binaya 475.885,69 TL kira bedeli ödediğini açıkladı.
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, inşaat sektörünün sorunları ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak “Özellikle pandemi döneminde maliyet artışları yüzünden sektör can çekişiyor" dedi.
Dünya genelinde koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 3 milyon 307 bin 536'a yükseldi. Vaka sayısı ise 158 milyon 992 bin 708 oldu.
Yeniçağ yazarı, gazeteci Murat Ağırel, daha önce köşesinde yazdığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kiralanan ancak AKP'lilere tahsis edilen araçlarla ilgili AKP’den gelen cevap ve düzeltmeye ilişkin olarak, “cevap ve düzeltmenin bir düzeltmeye ihtiyacı var” diyerek liste yayınladı.