HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Mersin İl Örgütümüzün 3. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada güncel gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Kılıçdaroğlu bugün İstanbul'da BIRKONFED İş Dünyası Konfederasyonunun düzenlediği toplantıda Ekonomiyi değerlendirecek.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken emeklilik sisteminin Türkiye'nin zararına olacağını ileri sürerek, " Bizim başımıza bu erken emekliliği dolayanlar bunu bedelini ödeyecekler. Milletimin faydası neredeyse varım, milletimin ve ülkemin zararına olan bir şeye asla yokum" dedi.
Haklarında yürütülen terör soruşturması kapsamında, Mardin'in HDP'li Mazıdağı, Savur ve Derik belediye başkanlarının yerine kayyum atandı.
CHP PM üyesi ve İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Google, Youtube, Facebook, Twitter gibi şirketler vergilerini ödemedi diye bu platformları kullanma özgürlüğünün engellenemeyeceğini söyledi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Yabancı teröristlerin ülkelerine gönderilmeye devam edildiğini söyleyen Soylu, "Yunanistan'la bizim aramızdaki sınırda kalan Amerikalı, biraz önce İstanbul'dan uçakla Amerika'ya sınır dışı edildi" dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak basın toplantısı yapacak.
CHP PM üyesi ve İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün Trabzlonlulara yönelik sözlerine tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyaretini de değerlendiren Kılıçdaroğlu’nun “Gittiler hiçbir sonuç alamadan elleri boş geri döndüler” dediği ifade edildi.
CHP Sultanbeyli İlçe Örgütü, İBB Genel Sekreteri Yavuz Erkut'u ziyaret etti.
İBB yönetiminin Haliç ve Marmara Denizi'nin temizliği için planlanan Silahtarağa Arıtma Tesisi projesini iptal etmesiyle ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Gerekirse bakanlık olarak gideceğiz resen bu işi yapacağız” dedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, piyasadaki bazı kitapların içeriğine ilişkin eleştiriler ile ilgili, "Hiçbir eser basılmadan önce içeriğine yönelik bir inceleme ve yaptırıma tabii tutulamaz. Türkiye’de sansür kesinlikle yapılmamaktadır" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyareti dönüşü gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, "Trump samimi çaba içinde" ifadelerini ullandı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak PM toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.
31 Mart Yerel Seçimleri'nde AKP'den belediye başkan adayı olan ancak seçimi kaybeden ya da aday gösterilmeyen bazı isimlerin bakan yardımcısı ve AKP'li başkanlara danışman yapıldığı ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD uçusu sırasında AKP Genel Başkanı Vekili Numan Kurtulmuş'u arayarak, milletvekilleri ile istişare toplantısı yapması talimatını verdi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, AKP’den ayrılıp parti kurma çalışması başlayan eski Bakan Ali Babacan’a, partide yer almak istemediğini ama her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söylediği iddia edildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Bütçesinin Plan Bütçe Komisyonunda görüşüldüğü bugün, yazılı bir açıklama yapan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Atatürk Kültür Merkezi’nin açılış tarihi hakkında bakanların ve Cumhurbaşkanının farklı farklı tarihler verdiğini belirtti.
Samsun Büyükşehir Belediyesi AKP Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar’ın Cumhuriyet'in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında sosyal medyadan yaptığı çirkin paylaşımlar infiale yol açtı.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski bakan Ali Babacan kuracakları partileri için geri sayıma başlarken, AKP'den de istifalar gelmeye başladı. Bugün önce, AKP Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, başkanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu.